Yksilön, parisuhteen ja perheen hyvinvointi rakentuu yhdessä työskennellenKOULUTUKSIA JA RYHMIÄ 

KOULUTUS

Valokuvaterapeuttiset työmenetelmät, peruskurssi

€ 600 (sis. alv)
Koulutukseen kuuluu 10 x web-koulutusvideoita, lisäksi valokuvaukseen liittyviä tehtäviä sekä kirjallisuuden lukemista. 

Oletko kiinnostunut käyttämään työskentelysi apuna valokuvia ja valokuvausta? Valokuvaterapeuttisen työskentelyn koulutus, on laajudeltaan 30 op. 

Koulutus toteutuu webkoulutksena sisältäen 10x koulutusvideota  ja osin itsenäisinä etäopintoina sekä suljetussa Facebook-ryhmässä tapahtuvana yhteisenä ryhmäkeskusteluna. 

Koulutuksen aikana käymme läpi elämänjanaa, sukutarinoita, minäkuvaa ja tulevaisuuden haaveita valokuvien ja valokuvauksen avulla.  Kurssi on mahdollisuus tutustua omaan itseen uudenlaisesta näkökulmasta kentien katsoen, kun katsoo omaa elämää kuvien kautta, sanoittaen niitä samalla. 

Koulutuksesta saat myös eväitä ja uusia työkaluja työhösi, työskenteletpä lasten, aikuisten tai ikäihmisten kanssa. 

Koulutus käynnistyy 1.7.2019 

 
KOULUTUS

Psykoterapeuttien yrittäjyyscouchaus

€ 600,00 (sis.alv)
 Yrityscoachaus sisältää 10 kpl tunnin web-koulutusvideota, lisäksi itsenäisesti suoritettavat omaan yrittäjyyteen liittyvät tehtävät vievät noin 20 tuntia aikaasi kurssin aikana. 

Ryhmän yhteiset keskustelut tapahtuvat 12 kk:n aikana verkossa Facebookin suljetussa ryhmässä. 


Oletko koulutukseltasi psykoterapeutti ja toivot voivasi tehdä työtäsi yksityisenä palveluntuottajana, mutta pelkäät, että yksityisenä palveluntuottajajana ei elä? 

Coachauksessa keskitytään psykoterapian toimiviin markkinointimenetelmiin ja yritystoimintasi rakentamiseen siten, että kokopäivätoiminen psykoterapeuttiyrittäjyys on mahdollista:  palvelun kysynnän ja tarjonnan kohtaamisen myötä. Coachaus käynnistyy seuraavan kerran 1.8.2019
 
 
KOULUTUS

Valokuvaterapeuttiset luonto- ja eläinavusteiset ratkaisukeskeiset menetelmät - koulutus

€ 600 (sis.alv)
Koulutukseen kuuluu 10 x web-koulutusvideota sekä itsenäisiä tehtäviä niiden lisäksi, Ryhmäkeskustelut tapahtuvat suljetussa koulutuksen omassa Facebook-ryhmässä. Koulutuksessa perehdytään luonto- ja eläinavusteisiin työmenetelmiin, ratkaisukeskeisessä viitekehyksessä sekä valokuvaterapeuttisiin menetelmiin aiheeseen liittyen. Koulutus käynnistyy 1.8.2019

Oletko kiinostunut löytämään oman näköisesi luonto- ja/tai eläinavusteisen työtavan? Koulutuksessa perehdytään työmenetelmiin sekä teoriassa että luonnossa yhdessä liikkumalla ja eläinavusteisesti työskentelemällä. Koulutuksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään, luomaan ja muotoilemaan tuotteeksi oman näköisesi tapa tehdä eläin- ja luontoavusteista terapiaa.  
 
 
RYHMÄ

Psykoterapeuttinen keskusteluryhmä henkilöille, jotka ovat kokeneet elämässään kiusaamista parisuhteessa, työpaikalla, lapsuuden perheessä tai muissa ihmissuhteissa. 

€ 500.00
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan itseäsi paremmin, saada voimavaroja arkeen vertaistuellisessa psykoterapeutin vetämässä ryhmässä. Työskentelytapa on ryhmäkeskustelu. 

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 10 viikon ajan, Oulun vastaanottotilalle, Kontinkankaalla 90 min. kerrallaan. Ryhmä toteutuu 4 osallistujalla ja maksimimäärä on 6 osallistujaa. 

Terapiamuotona ryhmämuotoisen terapian hyödyt ovat taloudellisuus sekä ryhmän vertaistuki. Ryhmän maksu tapahtuu kolmessa erässä kuukausittain, ryhmän keston aikana.  Ryhmä käynistyy 4 ryhmäläisen ilmottautumisen myötä, jatkuva haku.

 
RYHMÄ

Voimaa luonnosta liikunta- ja keskusteluryhmä

€ 500.00
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka nautit tai haluaisit nauttia luonnossa olemisesta, mutta et saa aikaiseksi lähteä ulkoilemaan yksin. Ryhmän kokoontumiset tapahtuvat luonnossa, säästä riippumatta ja sisältävät aina annoksen liikkumista sekä rauhallisen ryhmäkeskustelun joko tulen äärellä ulkona tai sisätiloissa ulkoilun päälle.  Ryhmän aikana lumikenkäilemme, kävelemme luonnossa leppoisaan tahtiin, luonnon ihmieitä samalla ihaillen, mahdollisesti myös kuvaten.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Oulussa 10 viikon ajan, 3 tuntia kerrallaan. Ryhmä toteutuu 4:llä osallistujalla ja ryhmään mahtuu max. 6 ryhmäläistä. Ryhmän maksu 1-3 erässä.  Ryhmä käynnistyy ryhmän täytyttyä, jatkuva haku. 

 
 
RYHMÄ

Solmuja Parisuhteessa -kurssi

€ 500.00/pariskunta
Kurssi on tarkoitettu kriisissä oleville pareille, jotka haluavat pysähtyä tarkastelemaan suhdettaan ja löytää uudenlaisia näkökulmia tilanteessa sekä oppia rakentavaa kommunikaatiota. 

Kurssille on jatkuva ilmottautuminen ja se alkaa, kun ryhmä on täysi. Ryhmään otetaan 4 pariskuntaa. Kurssiin kuuluu 8 x 3 tunnin kokoontumista. Ryhmän kokoontumiset ovat arki-iltaisin kerran viikossa.  Ryhmä käynnistyy ryhmän täytyttyä.  Jatkuva haku.

 
 

Koulutuksiin ja ryhmiin ilmoittautumiset

Sekä koulutuksiin että ryhmiin osallistujat otetaan ilmottautumisjärjestyksessä. Kerrothan muutamalla lauseella itsestäsi ja miksi ryhmään tai koulutukseen haluat osallistua. Ilmottautuminen tapahtuu helpoiten, kun klikkaat alla olevaa linkkiä ja täytät tarvittavat tiedot. 
##formID5f69736a49fd88a257174f784bdf65ccend##